NEWS

Curiozitățile oamenilor în timpul epidemiei de COVID-19. Care au fost cele mai stupide întrebări adresate poliției?!

Euronews a realizat un top al celor mai ciudate întrebări pe care francezii le adresează poliției!

Având în vedere că aproape întreaga planetă este afectată de pandemia de coronavirus, tot mai mulți oameni sunt nevoiți să stea în casă. Totuși, se pare că în Franța, locuitorii au cele mai neobișnuite curiozități în ceea ce privește măsurile luate.

De când au fost anunțate noile restricții de circulație, Poliția a primit numeroase apeluri cu întrebări total neobișnuite, iar Euronews a realizat un top al acestora.

În timp ce unii cetățeni sună la numărul de urgență pentru a face reclamații de tipul: „Vecinul meu stă de vorbă cu o mulțime de oameni și nu respectă izolarea!”, alții pun întrebări mult mai bizare.

„Soțul meu poate să își vadă amanta?”, Un străin mi-a mângâiat calul, există riscul ca acesta să fie contaminat cu coronavirus?”, „Mi-am scos câinele la plimbare în dimineața asta, o pot face și diseară?”, sunt doar câteva dintre întrebările care i-au uimit pe polițiști.

În ultimele 10 zile, de când regulile de izolare au devenit extrem de stricte, numărul apelurilor la dispeceratul de urgență a crescut enorm.

„Oamenii apelează numărul de la Poliție pentru orice nimic, pentru că sunt plictisiți. Vor doar să vorbească. Nu sunt situații de urgență, avem și alte apeluri, pentru situații serioase”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei franceze.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.