Cool Stuff

Comedia de succes „Miami Bici”, disponibilă pe Netflix începând cu 1 aprilie

Comedia „Miami Bici” este disponibilă începând de astăzi, 1 aprilie, ora 10:00, pe platforma Netflix România.

În urma succesului înregistrat în cinematografele românești, comedia „Miami Bici”, produsă de Codin Maticiuc și Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro, este disponibilă începând de astăzi, 1 aprilie, ora 10:00, pe platforma Netflix România.

Comedia „Miami Bici”, filmul care a scris istorie în cinematografe, pătrunde în casele românilor și le aduce zâmbetul pe buze începând cu data de 1 aprilie, o zi simbolică, dedicată umorului. În această primăvară, românii se vor distra și vor râde la glumele de calitate ale personajelor principale, Piciu și Bilă, în timp ce aceștia își urmează visul american.

„Miami Bici” este cel mai mare succes al unui film românesc din ultimii 25 de ani, înregistrând un record de 552.000 de spectatori, în doar trei săptămâni de rulat în cinematografe, ultima fiind afectată de starea de carantină.

Peste jumătate de milion de oameni au râs în sălile de cinematografe la glumele autentic românești ale personajelor principale, care acum se mută pe Netflix.

Din cauza răspândirii COVID-19 și a măsurilor de siguranță, „Miami Bici” a fost retras din cinematografe, însă producătorii Matei Dima și Codin Maticiuc au făcut tot posibilul pentru ca filmul să fie inclus pe grila filmelor Netflix din luna aprilie:

Am insistat mult să putem lansa filmul Miami Bici cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie. 

Filmul a ieșit și a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre.”, a declarat Matei Dima.

Filmul este disponibil momentan doar pe Netflix România, însă în cursul lunii iunie, acesta va putea fi vizionat în toată lumea.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.