Cool Stuff

Cele mai bune filme care ajung pe NETFLIX, în luna aprilie

Netflix a pregătit un catalog de filme noi, pentru luna aprilie, din care ai ce să alegi!

În această perioadă, cu siguranță mulți dintre noi suntem nedezlipiți de Netflix și probabil că deja am văzut o mare parte din filmele și serialele de succes aflate pe această platformă. Însă avem vești bune pentru cei care au epuizat deja toate opțiunile, pentru că Netflix a pregătit un catalog de filme noi, pentru luna aprilie, din care ai ce să alegi! Pe lângă faptul că serialul „La Casa de Papel” revine cu cel de-al patrulea sezon, care ne va ține cu sufletul la gură, pe Netflix ne mai așteaptă o mulțime de filme super tari!

Miami Bici – 1 aprilie 2020

 

Maimi Bici prezintă povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american”, cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Breathe – 1 aprilie 2020

 

Filmul „Breathe” surprinde o poveste inspirațională a iubirii fără limite, bazată pe povestea reală a lui Robin Cavendish (Andrew Garfield), un bărbat frumos și aventuros a cărui viață ia o intorsatură dramatică atunci când poliomielita îl lasă paralizat. Împotriva tuturor sfaturilor, frumoasa lui soție, Diana (Claire Foy), îl aduce acasă, unde devotamentul și determinarea ei spirituală transcend handicapul său și îl eliberează. Împreună, ei refuză să fie prizonierii suferinței lui, transformând viețile altora cu umorul, curajul și pofta lor de viață. 

Men in Black 1, 2, 3 – 1 aprilie 2020

 

Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K și J sunt Bărbații în negru - agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers! Ei se ocupă de problema extratereștrilor pe Pământ și sunt ultima noastră linie de apărare în cazul în care întâlnirile de gradul III ar lua-o razna. Activitatea lor este deci strict secretă, iar ei se îmbracă în negru.

The Breakfast Club – 10 aprilie 2020

 

Cinci liceeni din grupuri sociale diferite (Andrew, Brian, Bender, Claire și Allison), care la început par să nu aibă nimic în comun, sunt siliți să își petreacă sâmbăta în detenție, împreună în aceeași sală. Directorul le impune reguli stricte pentru ca apoi să-i lase pentru o mare parte a timpului nesupravegheați, revenind doar din când în când să-i verifice. Dacă la început atmosfera tensionată este întreruptă doar de replicile ofensatoare ale lui Bender, treptat aceștia încep să fie mai deschiși și să comunice.

Red Dragon – 10 aprilie 2020

 

Cu șapte ani înainte de a scrie The Silence of the Lambs (Tacerea mieilor), Thomas Harris a creat portretul demonului în cea mai pură formă posibilă. Cu romanul de suspans „Red Dragon”, Harris si-a familiarizat cititorii cu trei personaje ale căror destine se intersectează în mod devastator: Dr. Hannibal Lecter, un psihiatru genial ajuns criminal, Will Graham, un inspector FBI vulnerabil din punct de vedere psihic si The Tooth Fairy, un criminal care isi macelareste victimele dupa anumite ritualuri.

Sergio – 17 aprilie 2020

 

Pe fundalul haosului provocat de invazia americană în Irak, diplomatul ONU Sérgio Vieira de Mello este trimis în cea mai periculoasă misiune a carierei sale, în timpul căreia viața lui ajunge să atârne de un fir de păr.

The Nun – 21 aprilie 2020

 

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

Extraction – 24 aprilie 2020

Un mercenar neînfricat (Chris Hemsworth) pornește în cea mai periculoasă misiune din carieră: să-l salveze pe fiul unui cap mafiot din mâinile răpitorilor.

5GANG – Un altfel de Crăciun

În perioada Crăciunului, Selly care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în perciol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei împotmoliți într-o situație precară. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze.

Call Me By Your Name – 28 aprilie 2020

 

Elio, un adolescent din anii '80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.