Cool Stuff

Emilia Clarke își invită fanii la cină, în schimbul unei donații!

Emilia Clarke vine în ajutorul celor afectați de coronavirus și le cere fanilor să doneze pentru o nouă inițiativă!

În plină epidemie de COVID-19, tot mai multe vedete se mobilizează pentru a ajuta victimele virusului prin strângeri de fonduri. După ce Elton John a organizat un concert caritabil la distanţă alături de mai multe staruri, sau cântăreții francezi Calogero şi Jean-Jacques Goldman au lansat melodii pentru a veni în sprijinul personalului medical, a venit rândul și actriţei Emilia Clarke să facă o faptă bună.

Mama dragonilor din „Game of Thrones” propune o cină virtuală drept recompensă pentru o strângere de fonduri. Actrița le cere oamenilor din întreaga lume să doneze bani pentru o nouă inițiativă a asociației sale caritabile, „SameYou”. Aceasta își dorește să achiziționeze paturi pentru pacienții cu coronavirus și să ajute oamenii să se recupereze la domiciliu pentru a elibera mai multe paturi din spitale.

„Suntem pe cale de a crea o clinică de readaptare virtuală pentru victimele leziunilor cerebrale, adică un loc unde să se simtă în siguranţă şi unde să nu fie singure şi izolate, ceea ce, după părerea mea, este un lucru bun”, a explicat ea într-un clip postat de Instagram.

Emilia Clarke a promis că le va mulţumi fanilor cum se cuvine, iar 12 donatori vor fi aleşi aleatoriu pentru o cină virtuală.

 „Vom găti şi vom mânca împreună. Vom putea vorbi despre multe lucruri, despre izolare şi teamă, dar şi despre videoclipuri amuzante. A, şi, să ştiţi că nu prea ştiu să gătesc. Va fi cu adevărat nostim!”, a mai spus ea.

Actrița speră să strângă 250.000 de lire sterline pentru cei afectați de coronavirus într-o inițiativă în parteneriat cu Spitalul de reabilitare Spaulding din Massachusetts și Spitalul Universitar College London. Emilia a fondat „SameYou” după ce a dezvăluit că, la începutul filmărilor pentru „Game Of Thrones”, a suferit două anevrisme cerebrale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.