NEWS

Prințul Charles a ieșit din carantină la doar o săptămână după ce a fost diagnoticat cu noul coronavirus

După doar o săptămână de carantină, Prințul Charles își reia activitatea.

La doar o săptămână după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, Prințul Charles a ieșit din autoizolare. Prințul de Wales și-a petrecut ultimele șapte zile în casa sa din Birkhall, Scoția, prezentând simptome ușoare și acum, se pare că își va relua activitatea.

Casa de Clarence a confirmat că Prințul Charles s-a consultat cu doctorul său și a ieșit din carantină pentru a participa la întruniri oficiale, unde va respecta regulamentele medicale impuse prin hotărârile guvernamentale.

Soția sa, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost și ea testată și, cu toate că nu a fost infectată cu COVID-19, Camilla va rămâne în autoizolare până la sfârşitul acestei săptămâni.

În toată această perioadă, Prințul Charles a avut o stare de sănătate în general bună şi a lucrat de acasă. De asemenea, potrivit Daily Mail, el a stat singur și a nu a primit nicio vizită. „Prinţul a ţinut tot timpul nuci pe biroul său pe care le folosea pentru a hrăni veveriţele roşcate care veneau până la uşa lui”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic. „Se simte bine, iar apropierea de natură este o sursă importantă de linişte şi confort pentru prinţ”, a adăugat aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.