Kiss Music News

Irina Flow lansează piesa „Saka Saka”, alături de o provocare pe TikTok

Irina Flow a lansat odată cu piesa „Saka Saka” și un challenge pe Tik Tok - #SakaSakaChallenge.

Irina Flow și-a propus să le ofere oamenilor cât mai mult conținut online, începând cu lansarea piesei „Saka Saka”, o producție DeMoga Music, disponibilă pe toate platformele digitale de streaming și pe canalul oficial de YouTube Irina Flow.

Artista a lansat odată cu piesa „Saka Saka” și un challenge pe Tik Tok - #SakaSakaChallenge.

„Saka Saka” este compusă și produsă de Irina Flow, Ciprenko, Marius Moga și Niță Marian Silviu. Piesa înglobează stilurile pop, tribal și latin și aduce în centrul atenției curajul unei femei de a se exprima liber și sincer, de a-și asuma sentimentele, arătându-și fără perdea sensibilitatea și personalitatea.

Am pus mult suflet și energie în procesul de compoziție a piesei ”Saka Saka” și mă bucur de ceea ce am construit împreună cu echipa DeMoga Music. Chiar dacă trecem acum printr-o perioadă mai dificilă, noi încercăm să vă aducem un zâmbet prin muzica noastră. Sperăm să vă regăsiți în această piesă și să trecem cu bine peste această perioadă. Noi suntem alături de voi prin muzică.”, mărturisește Irina Flow.

Odată cu lansarea piesei „Saka Saka”, artista a pornit un challenge pe Tik Tok, care poate fi preluat de pe contul oficial de Tik Tok al artistei @irinaflow și prin hashtag-ul #SakaSakaChallenge. Irina Flow și-a propus ca în perioada aceasta, în care cu toții trebuie să stăm acasă, să aibă activități toată ziua, astfel că artista compune muzică, dar își descoperă și noi pasiuni, pe care își dorește să le împartă cu oamenii pe rețelele sociale. Printre noile pasiuni se numără sportul, astfel că aceasta a lansat și provocarea unui antrenament zilnic de acasă, prin hashtag-ul #SakaFit pe Tik Tok.

 „În această perioadă în care stau în casă, compun foarte multă muzică și mă descopăr din ce în ce mai mult pe mine, atât muzical, cât și emoțional. Profit de această ocazie și îmi dedic timp și energie în dezvoltarea personală, dar și pentru a le oferi oamenilor cât mai mult content. Descopăr pe lângă muzică și alte activități care îmi aduc bucurii. Sportul și gătitul sunt noile mele activități în casă, iar încet, încet, au devenit pasiuni în toată regula, pe care vreau să le shareuiesc cu toată lumea. Tocmai de aceea, aș vrea să vă invit la un antrenament de acasă, prin challenge-ul #SAKAFIT” de pe Tik Tok.”, declară Irina Flow.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.