NEWS

FOTO | O bătrână din Botoșani a scăpat de amendă după ce a ieșit cu o rață la plimbare prin oraș!

Bătrâna ieșise în preajma locuinței pentru a-și plimba animalul de companie.

În perioada epidemiei de coronavirus este recomandat să stăm acasă, însă putem ieși în cazul unei urgențe medicale, pentru câteva cumpărături rapide sau pentru a ne plimba animalul de companie. În acest caz se află și o bătrână din Botoșani care a ieșit la plimbare cu o rață prin oraș.

Cu toate că „însoțitoarea” era una neobișnuită, bătrâna a scăpat de amendă după ce polițiștii au realizat că pasărea chiar îi era animal de companie. Bătrânica deține de câțiva ani o rață, pe care a crescut-o în apartament de când era boboc și le este deja cunoscută celor din zonă.

La sfârșitul săptămânii trecute, botoșăneanca a ieșit din casă pentru o plimbare în jurul blocului, dar din cauza interdicțiilor instituite de autorități, aceasta a fost oprită de un echipaj de poliție.

După ce au verificat informațiile, polițiștii au lăsat-o pe femeie să își continue plimbarea, mai ales că aceasta nu s-a îndepărtat de locuință, iar rața o urma peste tot.

„Din aceste motive, femeia nu a fost sancționată, mai ales că plimbarea avea loc strict în jurul locuinței”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Sursa: Monitorul de Botoșani

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.