Cool Stuff

FOTO | Leighton Meester, actrița din serialul „Gossip Girl”, este însărcinată pentru a doua oară!

Leighton Meester și Adam Brody vor deveni părinți pentru a doua oară!

Leighton Meester, cunoscută pentru rolul său din serialul „The Gossip Girl” și soțul ei, actorul Adam Brody, asteaptă cel de-al doilea copil.

În imaginile obținute de Daily Mail, Leighton pare să confirme că este însărcinată în timpul unei plimbări alături de familie în Los Angeles. Vestea vine la scurt timp după ce cuplul a aniversat șase ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie secretă, la începului anului 2014.

„Leighton și Adam s-au căsătorit în California de Nord, lângă ocean, cu câteva săptămâni în urmă", a spus o sursă pentru E! News la acea vreme. „A fost o nuntă foarte mică și intimă cu familia și prietenii apropiați. A fost frumos.”, a mai adăugat aceasta.

Un an mai târziu, cei doi actori, care au lucrat îmreună pentru „The Oranges”, au devent părinții unei fetițe pe nume Arlo Day Brody, iar acum se pare că Leighton este însărcinată din nou.

Deși celor doi le place să fie discreți în ceea ce privește viața de cuplu, actorul din serialul „The O.C.” a vorbit despre relația lor, pentru revista GQ și a declarat că au găsit „echilibrul perfect ” între viața privată și cea în lumina reflectoarelor.

„Suntem oameni de casă. Nu mergem la prea multe evenimente unde probabil am putea să participăm, și nu căutăm promovare în acest fel", a împărtășit actorul. „Nu mă deranjează cei care monetizează acel aspect al vieții lor pentru că înțeleg. Dar am găsit acest echilibru care până acum funcționează perfect pentru noi. De asemenea, nu suntem foarte activi pe social media”, a mai spus el.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.