NEWS

Sergiu, tânărul din Iași care s-a dus cu calul la maternitate, a donat o parte din ajutoarele primite

Sergiu, tânărul din Iași, a venit la rândul său în ajutorul altor persoane!

Săptămâna trecută o filmare cu un tânăr din Iași, care a mers cu calul la maternitate pentru a-și vedea soția și copilul nou născut, a făcut înconjurul internetului. Bărbatul a impresionat oameni din întreaga țară cu povestea lui, iar aceștia i-au venit în ajutor cu mai multe donații. 

Luptătorul Cătălin Moroșanu a deschis chiar și un cont bancar pe numele acestuia și a promis că îi va construi o casă, dar Sergiu a hotărât să vină, la rândul său, în ajutorul altor persoane. Astfel, el a donat o parte ajutoarele primite de la oamenii care au sărit să-l ajute cu alimente, haine și bani.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a declarat tânărul pentru o publicație locală.

Ideea i-a venit după ce în weeekend s-a trezit la ușă cu o femeie care a auzit că a primit mai multe cadouri și l-a întrebat dacă îi poate da și ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. Sergiu nu a stat pe gânduri și a ajutat-o imediat cu alimente și scutece.

A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a mai spus el.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.