Kiss Music News

VIRAL | Shawn Mendes & Camila Cabello, la plimbare precum zombie. În ce ipostază ciudată au fost surprinși cei doi!

Un clip cu plimbarea de dimineață a lui Shawn Mendes alături de Camila Cabello a devenit viral pe Twitter!

Odată cu regulile de distanțare socială impuse de epidemia de coronavirus, Shawn Mendes și Camila Cabello par că au pierdut noțiunea timpului. Cei doi au fost surprinși pe străzile din Miami, iar plimbarea loc zilnică a atras atenția tuturor.

Artiști nu păreau îmbrăcați pentru a ieși în public, se țineau de mână și se plimbau agale pe străzile unui cartier din Miami. Mai mult, ei mergeau cu ochii închiși.

În prezent, Shawn se află în izolare alături de iubita lui și de familia acesteia și au mai fost văzuți plimbându-se de câteva ori, pentru a lua o gură de aer curat. Cu toate acestea, niciuna dintre ieșirile lor nu a fost la fel de ciudată ca aceasta și nu a durat mult până când momentul a devenit un meme, odată ce clipul cu cei doi a ajuns pe Twitter.

„Nu pot să respir. Este atât de ciudat și de înspăimântător”, a scris unul dintre utilizatori, în timp ce altul a spus că viteza cu care se mișcă cei doi îl neliniștește.

Nu au fost trecute cu vederea nici măcar asemănările cu personajele din serialul „The Walking Dead”, iar fanii Harry Potter au fost pe fază și au distribuit clipul cu descrierea: „harry și ron, revenind la castel, după ce au petrecut noaptea în pădurea interzisă atacată de păianjeni”.

Alții au mers și mai departe și au găsit câteva asemănări între artiști și diferite personaje biblice sau au făcut legături cu perioada de carantină.

VIDEO: Twitter @grangershug

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.