NEWS

Asociația Dăruiește Viață construiește un spital pentru bolnavii de COVID-19

Asociația Dăruiesșe Viață se alătură luptei impotriva epidemiei de coronavirus!

Asociația Dăruiește Viață, cea care construiește din donații un spital pentru copiii bolnavi de cancer, a pornit o nouă inițiativă pentru a consolida sistemul medical din România. Aceasta se alătură luptei cu coronavirusul și va construi un spital modular, cu 50 de paturi, pentru pacientii infectați cu COVID-19.

Acesta va fi amplasat în curtea Spitalului Elias din București și va fi gata în patru săptămâni, iar dotarea și funcționarea lui vor fi în sarcina Spitalului Elias și a Ministerului Sănătății.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele proiectului. În plus, la finalul perioadei de criză, spitalul modular va funcționa în continuare pentru a trata marii arși.

„Facem un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias. Mulțumim conducerii acestui spital pentru curaj și asumare... am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, așa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită”, a scris aceasta.

De asemenea, Asociația Dăruiește Viață face apel la companii și la donatorii din țară și din străinătate pentru a se alătura proiectului. Puteți ajuta donând 2 euro prin sms la 8826 sau pe site-ul oficial www.daruiesteviata.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.