Cool Stuff

Prințul Harry și Meghan Markle vor lansa o nouă fundație, după ce au fost nevoiți să renunțe la brandul regal

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit cum se va numi viitoarea lor organizație caritabilă!

Odată cu retragerea din familia regală britanică, Prințul Harry și Meghan Markle au început o viață nouă. După ce s-au mutat în Canada, acum cei doi au decis să se stabilească în Los Angeles, orașul natal al Ducesei de Sussex.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că pun bazele unei noi organizații non-profit, după ce au fost nevoiți să renunțe la brandul Sussex Royal. De asemenea, ei au ales și un nume sonor cu o componentă emoțională. Noua organziație se va numi „Archewell”, în legătură directă cu numele fiului lor, Archie, care va împlini un an pe 6 mai.

Știrea a apărut după ce tabloidul britanic Daily Telegraph a făcut rost de documentele depuse de aceștia și ulterior, Harry și Meghan au transmis o declarație oficială.

„Ca şi voi, ne concentrăm pe sprijinirea eforturilor de combatere a pandemiei globale de COVID-19, dar, după apariţia în spaţiul public a acestei informaţii, ne simţim obligaţi să vă împărtăşim povestea acestui proiect. Înainte de SussexRoyal, a fost ideea de arche – cuvântul grecesc care înseamnă sursa acțiunii. Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care am visat să o construim într-o zi și așa a venit inspirația pentru numele fiului nostru. Să facem ceva care să conteze, care să însemne ceva. Archewell e un nume care combină un cuvânt antic pentru putere și acțiune și altul care evocă resursele la care fiecare dintre noi trebuie să apeleze. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archewell, atunci când va fi momentul potrivit”, au declarat aceștia într-un comunicat publicat luni.

În plus, Prințul Harry a spus că abia așteaptă să lanseze noua organizație caritabilă „atunci când va fi momentul potrivit”. Confirmarea înființării acestei fundații vine după ce ei au închis contul de Instagram al SussexRoyal.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.