Kiss Music News

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit din nou. Care este adevăratul motiv!

Se pare că de data aceasta, despărțirea dintre Channing Tatum și Jessie J este definitivă!

Se pare Channing Tatum și Jessie J trec prin perioada de carantină singuri, după ce s-au despărțit din nou. Cei doi, care formau un cuplu din octombrie 2018, și-au reluat relația în ianuarie anul acesta, după ce au stat o lună despărțiți.

După împăcare, cuplul a revenit la postările siropoase de pe rețelele de socializare și ne-a bucurat cu o serie de apariții pe covorul roșu. Totuși, ceva nu a mers nici pentru a doua oară.

Potrivit unor surse, perechea a fost dornică să facă relația să funcționeze, motiv pentru care Channing și Jessie s-au împăcat după o lună, dar, din păcate, au ajuns în același punct. „Țineau îndeajuns de mult unul la celălalt pentru a încerca din nou, dar și-au dat seama că este mai bine să meargă mai departe”, a spus un apropiat al celor doi pentru People. În timp ce o altă sursă a declarat pentru E! News că „au apărut aceleași probleme”.

Conform The Sun, despărțirea a fost amiabilă și vor continua să țină legătura. „Jessie și Channing țin unul la celălalt", a spus o sursă. „Nu trebuie decât să te uiți la postările pe care le-au făcut unul cu celălalt în timpul relației lor pentru a vedea asta. Acesta este motivul pentru care au vrut să-i dea relației încă o șansă, dar, din păcate, nu s-a rezolvat”.

De asemenea, atât actorul din Magic Mike, cât și artista și-au reactivat conturile de pe aplicația de dating, Raya.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.