Cool Stuff

Actorul Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil

Matthew McConaughey îi ajută pe bătrânii de la un azil din Texas să treacă mai ușor peste această perioadă!

Oamenii din întreaga lume sunt în carantină din cauza pandemiei de coronavirus și știm deja că vârstnicii se află printre cei mai vulnerabili în cazul infectării cu COVID-19. Din păcate, asta înseamnă că mulți dintre aceștia au fost nevoiți să intre în izolare totală, iar cei care se află în centrele speciale nu se mai pot bucura de vizite din partea familiei, a prietenilor sau de evenimente sociale.

Ei bine, Matthew McConaughey tocmai a găsit o modalitate de a-i înveseli pe aceștia – prin găzduirea unei partide virtuale de bingo pentru un azil de bătrâni din Texas, statul său natal.

Actorul, împreună cu familia sa, și-au petrecut weekend-ul jucând bingo împreună cu seniorii de The Enclave at Round Rock Senior Living. Pentru a păstra distanțarea socială, jocul a fost realizat online, iar fiecare membru al azilului a participat din camera sa la întâlnirea cu McConaughey.

Cei de la azi au postat un clip video din timpul jocului, pe pagina oficială de Facebook, iar momentul a făcut deliciul tuturor. „Avem un I-24, I-24” se aude actorul strigând, iar în acel moment, două persoane au strigat Bingo. „Oh, avem doi câștigători”, spune McConaughey entuziasmat.

La finalul serii, cei de la azilul de bătrâni au vrut să îi mulțumească actorului pentru timpul petrecut împreună și pentru buna dispoziție pe care acesta le-a adus-o, iar fiecare i-a transmis câte un mesaj.

„Generozitatea și amabilitatea pe care Matthew McConaughey și familia sa au arătat-o locuitorilor noștri au fost frumoase, dar, mai important, ne-a oferit un mesaj umil din inimă. Și pentru asta, vom fi veșnic recunoscători”, a declarat William Swearingen, unul dintre reprezentanții azilului, pentru Good Morning America.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.