Kiss Music News

Halsey a donat 100.000 de mii de măști pentru spitalele din Los Angeles

Halsey vine în ajutorul celor din linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19.

Halsey s-a alăturat luptei împotriva pandemiei pandemiei de COVID-19 și a luat măsuri pentru a-i ajuta pe cei din lunia întâi. Artista a donat 100.000 de măști medicinale pentru mai multe spitale din Los Angeles.

Halsey a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram și a vorbit despre medicii și asistentele care îi tratează pe cei cu coronavirus. Ea le-a explicat fanilor că a simțit că trebuie să facă ceva pentru a ajuta personalul medical să rămână în siguranță.

De asemenea, artista a distribuit o poză în care apar cutiile cu măștile – dintr-o fabrică din Guangzhou, China – înainte de a fi distribuite medicilor din mai multe spitale, inclusiv Cedars-Sinai Medical Centru.

„În fiecare zi sunt impresionantă de personalul medical din prima linie. Determinarea, lipsa de egoism și empatia lor este cel mai mare exemplu al capacității noastre de a iubi și de a supraviețui ca oameni” și-a început aceasta postarea.

La final, Halsey și-a îndemnat fanii să stea în casă și a anunțat că urmează să doneze și o anumită sumă pentru organizația caritabilă Give Directly, care oferă bani familiilor care au nevoie de sprijin financiar.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.