Kiss Music News

Maluma și-a publicat numărul de telefon pe Instagram și așteaptă mesajele fanilor

Maluma și-a publicat numărul de telefon personal pe Instagram!

În această perioadă, în care cu toții suntem nevoiți să stăm acasă pentru a ne proteja de coronavirus, Maluma ne vine în ajutor, oferindu-ne numărul său de telefon. Artistul columbian a declarat că este plictisit de când se află în izolare la domiciliu, așa că s-a gândit să mențină legătura cu fanii săi, chiar la telefon.

Acesta este numărul meu de telefon, aștept să îmi scrieți mesaje. 1 (718) 223-4307 (Numărul este valabil doar în SUA și Canada momentan)

În clipul publicat, Maluma ia o pauză de la exercițiile fizice și își roagă fanii să ia legătura cu el, dacă se simt plictisiți în această perioadă. Clipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări, iar numărul de telefon al artistului a ajuns cu siguranță la o mulțime de fani. La scurt timp după ce și-a publicat numărul, Maluma le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram, câteva capturi de ecran cu mesajele primite din partea zecilor de fani.

De când se află în izolare, Maluma a încercat să găsească tot felul de metode cât mai creative ca să nu se plictisească. După ce s-a ras în cap, artistul a publicat pe Instagram câteva clipuri amuzante în care le-o prezintă fanilor pe Mirella, o păpușă în mărime naturală, de care Maluma se declară îndrăgostit.

De asemenea, Maluma a ajutat financiar mai multe familii afectate de pandemia de coronavirus, din zonele Antioquia și Medellin. Prin intermediul fundației sale El Are de los Senos, artistul a donat aparate de ventilație, măști de tip N95, echipamente de protecție și 100.000 de perechi de mănuși către spitalele din Columbia. Iar pe lângă ajutorul oferit spitalelor, Maluma a acoperit cheltuielile a 170 de familii.

„Sunt incredibil de fericit că prin intermediul fundației El Arte de los Suenos pot să ajut o mulțime de copii și că pot să le donez tot ce e necesar pentru personalul medical”, a transmis Maluma.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.