Cool Stuff

VIDEO | Prințul William și Kate Middleton, surpriză de proporții pentru elevii unei școli!

Ducii de Cambrdige au vorbit cu elevii și angajații unei școli din Lancashire!

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Prințul William și Kate Middleton i-au surprins pe elevii și angajații unei școli primare din Lancashire, care a rămas deschisă în această perioadă. Cuplul regal le-a mulțumit tuturor pentru munca depusă și dăruirea lor, în special acum, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ducele și Ducesa de Cambridge au distribuit înregistrarea pe contul lor Instagram, unde îi vedem discutând cu elevii și personalul Casterton Primary Academy. Ei au vorbit pe rând cu doi elevi ale căror mame lucrează în sistemul medical, cu două surori care le-au arătat desenele lor și în final, au mulțumit personalului școlii, pentru dedicarea de care dă dovadă.

„Vrem doar să vă mulțumim foarte mult și să vă spunem că faceți o treabă extraordinară. Vă rugăm să transmiteți mesajele noastre către toți angajații și voluntarii”, a spus Prințul William. „E important pentru toți cei care lucrează în domenii-cheie în momentul acesta să știe că copiii lor trăiesc într-un mediu normal și că sunt în siguranță, așa că felicitări tututor! Nu sunt niște circumstanțe obișnuite, dar e fantastic”, a adăugat soția sa.

Cuplul regal nu a ales școala la întâmplare! Aceasta se află în apropierea unui spital în care lucrează multe rude ale elevilor respectivi. 

De asemenea, la finalul lunii trecute, Kate și William și-au arătat recunoștința și față de medicii aflați din prima linie prin intermediul unui clip adorabil cu cei trei copiii ai lor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.