Kiss Music News

Justin Timberlake se află în izolare și recunoaște câ „24 de ore ca părinte sunt epuizante”

Justin Timberlake își plânge de milă în izolare, dezvăluind că „24 de ore cu copilul său sunt epuizante”.

Viața în izolare a ajuns să fie dificilă chiar și pentru starurile internaționale, care în această perioadă petrec mult mai mult timp acasă, decât ar fi făcut-o de obicei. Iar rolul de părinte le dă uneori bătăi de cap anumitor artiști, care declară că nu pot să facă față 24 ore, având grijă de proprii lor copii.

Justin Timberlake a dezvăluit într-un interviu pentru SiriusXM că în toată această perioadă de izolare „și-a plâns de milă, deoarece nu a avut deloc timp pentru el”.

„Îmi plâng de milă pentru că sunt de părere că 24 de ore ca părinte sunt epuizante. Bine, fie, 20 de ore”, a spus Justin Timberlake.

 

De asemenea, artistul a dezvăluit că se simte „neputincios”, atunci când fiul său, Silas Randall, își dorește să stea cu mama lui. Justin a declarat că în astfel de momente se simte vinovat, însă realizează că fiecare părinte îi oferă unui copil lucruri diferite.

Fiul meu vrea uneori să stea cu mama lui, pur și simplu nu mă vrea în preajma lui. Nu pot să îi ofer ce își dorește, uneori, iar el mă respinge. Mă simt vinovat în astfel de momente. Mă simt neputincios. Mă întreb de ce nu pot să îl ajut? De ce nu mă iubește? Dar mereu îmi aduc aminte că mă iubește. Dar Jessica e mama lui și asta e tot ce își dorește el, în anumite momente”, a spus Justin, în cartea sa, „Hindsight: & All the Things I Can't See in Front of Me”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.