NEWS

ARTISTS ROOMS – un proiect care vine în ajutorul artiștilor și a creatorilor independenți. Află cum te poți înscrie!

Fundația 9 vine în ajutorul artiștilor și creatorilor indepentenți, afectați de criza actuală.

Sectorul cultural-atistic este, cu siguranță, unul dintre cele mai afectate în această perioadă de criză. Fundația9 lansează ARTISTS ROOMS, fondul de susținere a artiștilor și creatorilor independenți afectați de izolarea impusă de COVID-19.

De multe ori, susținerea din punct de vedere financiar nu este suficientă, fiind nevoie și de păstrarea unei legături permanente cu publicul fidel. De aceea, Fundația 9 pune la dispoziția artiștilor independenți un fond de producție și creație artistică care să le permită să-și continue activitatea în condiții de izolare.

Cum te poți înscrie?

Artiști independenți sau grupuri de artiști aflați în dificultate în această perioadă pot înscrie pe site oferte din orice domeniu cultural sau creativ (muzică, dans, artele spectacolului, arte vizuale și new media, jurnalism cultural, literatură sau proiecte transdisciplinare). Toate acestea, cu condiția ca oferta culturală propusă să poată fi prezentată online.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 17 aprilie 2020, ora 12:00, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 28 aprilie. Din acel moment, artiștii au la dispoziție între 14-30 zile pentru a transmite lucrarea în format final către Fundația9, iar proiectele vor fi prezentate pe site-ul și pe rețelele de sociaizare ale fundației.

Ofertele culturale primite în cadrul programului ARTISTS ROOMS vor fi analizate de către membrii echipei executive cu participarea și consultarea membrilor Consiliului Director al Fundației9.

Proiectul este realizat cu sprijinul partenerului fondator, BRD Groupe Societe Generale, în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural ExpoArte și Anagrama.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.