Cool Stuff

Rupert Grint, actorul din „Harry Potter”, va deveni tătic pentru prima dată!

Rupert Grint este primul actor din trio-ul „Harry Potter” care va deveni părinte.

Rupert Grint, actorul din seria „Harry Potter”, cunoscut pentru rolul lui Ron Weasley e mai pregătit ca oricând să își întemeieze o familie. El și iubita sa, actrița Georgia Groome, așteaptă primul copil împreună.

Actorul nu a făcut nicio declarație, însă un reprezentant al acestuia a confirmat informația. „Rupert Grint și Georgia Groome sunt încântați să anunțe că vor deveni părinți și vă roagă să le respectați intimitatea în această perioadă”, a confirmat acesta pentru E! News.

Deși actorul, în vârstă de 31 de ani ,și colega sa de breaslă formează un cuplu de aproape un deceniu, cei doi și-au ținut relația departe de lumina reflectoarelor. Totuși, în urmă cu un an au apărut primele zvonuri în legătură cu o posibilă căsătorie, după ce Georgia a fost surprinsă purtând un inel de aur pe degetul inelar, de la mână stângă.

În trecut, actorul a mai vorbit despre planurile sale și a declarat că își dorește să întemeieze o familie. Acum, sarcina iubitei sale marchează un alt moment important, întrucât Grint este primul din trio-ul „Harry Potter” care va deveni părinte.

„Mi-aș dori să mă stabilesc și să am copii în curând”, a declarat acesta pentru The Guardian în 2018. „Dacă aș avea un fiu, l-aș numi Ron? Este un nume destul de bun, dar probabil nu. Și Grint este un nume dur pentru că este un nume dintr-o singură silabă”, a adăugat el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.