Kiss Music News

VIDEO | Camila Cabello și Shawn Mendes i-au surprins pe copiii de la un spital din Washington în timpul carantinei

Camila Cabello și Shawn Mendes au cântat și au dansat alături de pacienții de la Spitalul Național pentru Copii din Washington!

Camila Cabello și Shawn Mendes profită la maxim de timpul petrecut în carantină. În prezent, cei doi s-au autoizolat împreună, în Miami, alături de familia artistei și au avut timp să organizeze o surpriză de proporții pentru copiii internați într-un spital din Washington.

Lucrând cu fundația caritabilă a lui Ryan Seacrest, cuplul a înveselit ziua pacienților de la Spitalul Național pentru Copii din Washington, D.C, printr-un apel video. În timpul conferinței, Camila a răspuns întrebărilor celor mici, iar Shawn a cântat la chitară și amândoi au dansat împreună cu o alți doi pacienți pe piesa „Savage” de la Megan Thee Stallion.

Într-un alt clip, artista vorbește despre cum este să stea în carantină cu iubitul ei și a dezvăluit că acesta gătește pentru ea „Astăzi a făcut ouă cu broccoli. Ați auzit vreodată de ouă cu broccoli?”, i-a întrebat cântăreața pe copii. „Sună groaznic, dar au un gust minunat!”, a adăugat ea.

„Tocmai când copiii credeau că discuția lor cu @Camila_Cabello nu poate fi mai bună, @ShawnMendes li s-a alăturat în chat. Vă mulțumim amândurora pentru această surpriză”, a scris vedeta TV și fondatorul asociației, Ryan Seacrest, pe contul său de Instagram, unde a postat și o serie de fotografii.

„Copiii sunt lumina întregii lumi !!!!!” a scris și Camila pe contul său, în descrierea clipului de la întâlnirea cu cei mici, pe care l-a distribuit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.