Cool Stuff

Actorii din „High School Musical”, întâlnire de gradul zero într-o conferință online

Aflați în autoizolare, actorii din „High School Musical” și-au dat întâlnire online!

Nimic nu stă în calea actorilor din „High School Musical” atunci când vor să petreacă timp împreună, nici chiar distanțarea socială! Aflați în carantină din cauza pandemiei de coronavirus, o mare parte din actorii care au jucat în filmul Disney și-au dat întâlnire online prin intermediul platfomei Zoom.

Vanessa Hudgens, care a jucat rolul personajului principal feminin al Gabriellei Montez, a postat sâmbătă o fotografie cu reunirea virtuală. „Ghici cine s-a întors ...", a scris ea în descrierea fotografiei.

Printre membrii distribuției care au luat parte la conferință se numără și Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu și Monique Coleman, precum și directorul muzical al filmului, Kenny Ortega.

Așa cum se poate observa, Zac Efron, fostul partener al Vanessei, atât în film cât și în viața reală, nu a participat la întâlnire. De asemenea, nici Bart Johnson, cel care l-a interpretat pe tatăl personajului lui Efron, antrenorul Jack Bolton, nu s-a alăturat actorilor. 

„Mi se încălzește inima de fiecare dată când văd o reuniune de familie la care nu am fost invitat”, a comentat el în postarea actriței. Totuși, dincolo de glumele dintre ei, câțiva membrii ai distribuției, inclusiv Zac Efron, s-au mai întâlnit ocazional de-a lungul anilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.