NEWS

FOTO | Creativitate în vremea pandemiei! 20 de fotografii cu cele mai inspirate măști de protecție

Ai un personaj preferat? Acum e momentul perfect să te inspiri și să îți creezi o mască originală!

Măștile de protecție sunt cele mai căutate produse în această perioadă. De la simplele măști chirurgicale, pănă la cele mai scumpe sau la cele realizate manual, se pare că toată lumea are cel puțin o mască pentru a se proteja de noul coronavirus. Cu toate acestea, unii oameni vor să le poarte cu stil și au dat dovadă de creativitate după ce și-au creat propriile măști, cu modele unice.

Bored Panda a selectat unele dintre cele mai inspirate măști de protecție pe care oamenii le-au cumpărtat sau și le-au creat. Iată câteva exemple!

Bored Panda a vorbit cu Cristina Rodo, creatoarea măștii numită Facehugger. Potrivit acesteia, ea a făcut masca pentru a participa în cadrul unei competiții. „Mi-a luat vreo trei zile să o termin. Pentru realizarea detaliilor este umezită și apoi cusută”, a declarat aceasta.

De asemenea, creatoarea a povestit că masca a primit o mulțime de aprecieri pe grupurile de artă unde a postat-o. „Majoritatea oamenilor consideră că este foarte faină. Mulți spun că sunt speriați sau că simt repulsie, dar totuși o admiră. Chair trebuie să fie înspăimântătoate, reprezintă ceva care absoarbe viața, la fel ca virusul în sine”, a adăugat ea. În plus, Cristina a mărturisit că este un mare fan al filmelor, în special al celor cu extratereștrii.

În această perioadă, se pare că orice mască este mai bună decât nicio mască, nu? Când vine vorba de a ne proteja în timpul pandemiei, este bine să ne gândim la siguranța noastră și a celor din jur. Insă, cine a spus că nu putem arăta bine în această perioadă sau că nu ne putem bucura în continuare de ceea ce ne place? De exemplu, o cafea care să ne ofere energia necesară pentru întreaga zi.

Ai un personaj preferat? Acum e momentul perfect pentru a intra în pielea lui fără să să te simți ciudat!

Chiar dacă purtarea măștilor nu a devenit încă obligtorie peste tot, aceasta este recomandată încă de la începutul pandemiei. Dacă este cu adevărat eficientă încă nu putem ști, însă aceasta cu sigurață scade riscul de a contracta boala. Nu ai la dispoziție o mască medicinală? Crează-ți propria mască și treci mai ușor peste timpul petrecut în carantină!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.