NEWS

VIRAL | Un politician a fost întrerupt în timpul unei intervenţii la BBC de fiicele sale care voiau să îi arate ce cadouri au primit

Parlamentarul Jonathan Ashworth fost întrerupt de fiicele sale care voiau să îi arate ce au primit de la bunica lor.

Parlamentarul laburist Jonathan Ashworth a fost protagonistul unui moment amuzant, sâmbătă, în timpul unei intervenţii video în direct la BBC. El a fost întrerupt de cele două fiice ale sale care voiau sa îi arate ce au primit de la bunica lor de Paște.

În momentul în care una dintre fetiţe a apărut în cadru, politicianul a reacţionat: „Sunt ca acel profesor din Coreea”. El le-a spus fetelor râzând: „Sunt la televizor”. După ce fetiţele au insistat, el a spus: „Asta o să devină viral”.

În final, una dintre fete i-a arătat tatălui ei că a primit zece lire sterline de la bunică. Vizibil jenat de moment, parlamentarul a explicat: „Bunica le-a trimis ceva bani de Paşte”.

Într-adevăr, Jonathan Ashworth a avut dreptate! Momentul a devenit raid viral pe Twitter și amintește de cel din 2017. La acel moment, protagonistul a fost Robert Kelly, profesor de Ştiinţe Politice la Universitatea Pusan National din Coreea de Sud.

Aflându-se în direct tot la BBC, unul dintre copiii săi, în vârstă de doi ani, a intrat în încăpere şi s-a apropiat de el. Oricât a încercat acesta să îl îndepărteze subtil, nu a reușit. Mai mult, la câteva secunde, a apărut în încăpere şi un bebeluş într-un premergător, urmat de o tânără grăbită să scoată ambii copii din cadru.

VIDEO: @bbcturkce, @jimtaylor1984

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.