Cool Stuff

Fiul lui Johnny Depp a împlinit 18 ani și seamănă perfect cu celebrul actor

Lily Rose Depp a publicat mai multe fotografii cu fratele ei, Jack!

În urmă cu câteva zile, fiul lui Johnny Depp, Jack, a împlinit 18 ani, iar sora lui, Lily-Rose Deep, a publicat mai multe fotografii cu acesta, alături de o frumoasă urareLily .

Lily a ales câteva fotografii din copilărie, însă a publicat și o fotografie recentă cu Jack, din care se poate observa cât de mult seamănă tânărul cu tatăl său, Johnny Depp. Același lucru au observat și fanii actriței, care au lăsat o mulțime de comentarii, legate de asemănarea dintre Jack și Johnny.

Micuțul meu Jackie împlinește 18 ani azi. Micuțul meu frate, inima mea, la mulți ani. Te iubesc foarte mult!”, a scris pe Instagram Lily-Rose Depp în urmă cu trei zile, când fratele său a împlinit 18 ani.

Jack este fiul pe care Johnny Depp îl are alături de Vanessa Paradis, acesta având-o ca soră mai mare pe Lily Rose Depp, în vârstă de 20 de ani, care este actriță și model. Johnny Depp și Vanessa au format un cuplu din 1998 până în 2012.

 

Dacă sora sa a ales să se îndrepte spre actorie și să îi calce pe urme lui Johnny Depp, Jack are alte înclinații artistice. Johnny Depp a declarat pentru Daily Mail faptul că fiul său este interesat de alte lucruri. „Băiatul meu, Jack, a fost întotdeauna talentat la desen. Chiar desenează extrem de bine, De asemenea, el mai și cântă foarte bine. El nu a arătat până acum vreun interes că ar vrea să devină actor”. Din câte se pare, Jack ar fi moștenit pasiunea pentru muzică de la mama sa, Vanessa Paradis, care a fost un superstar al industriei muzicale, în anii ‘90.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.