Cool Stuff

O idilă între doi actori din serialul „La Casa de Papel”? Uite cine ar forma un cuplu în viața reală!

Doi actori din serialul „La Casa de Papel” par să formeze un cuplu! Ce spun fanii!

Actorii din serialul „La Casa de Papel” sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor amoroasă, mai ales pe rețelele de socializare, unde nu există foarte multe fotografii cu partenerii lor. Totuși, pe platourile de filmare ale serialului s-au înfiripat câteva povești de dragoste.

Unul dintre cuplurile deja cunoscute este cel format din Jaime Lorente (Denver) și Maria Pedraza (Alison Parker). Cei doi actori s-au îndrăgostit la filmările primului sezon, iar de atunci formează un cuplu extrem de popular. După serialul „La Casa de Papel”, cei doi au jucat din nou împreună  în serialul „Elite”, unde au format un cuplu și pe micile ecrane.

O nouă idilă între doi actori din serialul „La Casa de Papel”?

Se pare că de curând, o nouă poveste de dragoste ar fi început pe platourile de filmare, între Alba Flores (Nairobi) și Pedro Alonso (Berlin). Sau cel puțin asta cred fanii serialului, după ce Pedro a publicat o serie de trei fotografii pe Instagram, în care este extrem de apropiat de colega sa.

Chiar dacă publicarea acelor fotografii a iscat o mulțime de semne de întrebare, niciunul dintre cei doi actori nu a confirmat că ar forma un cuplu.

În urmă cu câteva luni, în presa spaniolă se zvonea că Pedro Alonso ar avea o relație cu o specialistă în hipnoterapie, cei doi fiind fotografiați la mai multe galerii de artă. La acea vreme, actorul se declara total îndrăgostit de Tatiana, pe care o alinta „Mrs. Bird”.

În schimb, Alba Flores ar fi avut o relație în trecut cu o cântăreața spaniolă, Ondina Maldonado, însă actrița nu a oferit niciodată detalii despre orientările sale sexuale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.