Cool Stuff

VIDEO | Actorii care au interpretat roluri de medici aduc un omagiu personalului medical din linia întâi!

Olivia Wild, Sandra Oh, sau Neil Patrick Harris transmit mesaje pentru medici în această perioadă de criză!

Medicii și asistentele noastre preferate din serialele TV s-au unit pentru o cauză nobilă! Actrița Olivia Wild, cunoscută pentru rolul lui Remy „Thirteen” Hadley din „House” a distribuit pe contul ei de Instagram un clip în care mai mulți colegi de breaslă transmit mesaje personalului medical.

Astfel, vedetele din „The Good Doctor”, „Grey Anatomy”, „Scrubs” ori „House M.D.” și multe alte filme și emisiuni le mulțumesc celor care se află în linia întâi în lupta cu pandemia de coronavirus.

„În numele tuturor medicilor falsi de pretutindeni, dorim să le mulțumim supereroilor reali din domeniul sănătății care se află în primele linii ale acestei crize. În această zi #worldhealthday, vă rugăm să luați în considerare donarea pentru a cumpăra resurse esențiale pentru acești primi respondenți care își riscă viața pentru noi”, a scris actrița în descriere clipului.

Deși videoclipul vorbește despre o situație gravă, grupul reușește să mențină o atmosferă relaxată, mai ales Neil Patrick Harris, cu o serie de declarații caracteristice. De asemenea, unul dintre cele mai emoționate omagii este adus de Sandra Oh care vorbește despre cumnatul ei „care este medic la Unitatea de Primiti Urgențe din Vancouver”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.