Cool Stuff

Vrei să joci într-un film alături de Leonardo DiCaprio și Robert De Niro? Uite ce trebuie să faci!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să joci în același film cu Leonardo DiCaprio și Robert De Niro?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să joci în același film cu Leonardo DiCaprio și Robert De Niro? Acest lucru poate deveni realitate, dacă faci o faptă bună! Cei doi actori au lansat o campanie de strângere de fonduri, numită „All In Challenge”, prin care îi încurajează pe fanii lor să doneze bani, pentru a sprijini comunitățile defavorizate, care au nevoie de alimente în această perioadă critică.

Însă asta nu e tot! Actorul din „Titanic” le-a promis celor care donează că se va revanșa față de ei și că va răsplăti un norocos cu un rol în noul său film, „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese.

CITEȘTE: Leonardo DiCaprio s-a căsătorit? Care este adevărul despre relația actorului cu Camila Morrone!

Comunitățile vulnerabile au acum nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând. Tocmai de aceea vă rugăm să vă alăturați campaniei #AllinChallenge. Dacă te-ai întrebat vreodată cum este să lucrezi cu marele Martin Scorsese sau cu Robert De Niro și cu mine, asta e marea ta șansă!

Eu și Robert vom juca într-un nou film, numit „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese. Și vrem să oferim cuiva un mic rol în acest film, oportunitatea de a petrece cu noi o zi întreagă la filmari, și evident, o invitație la premiera filmului.

Pentru a câștiga această șansă, oamenii trebuie să doneze pe allinchallange.com, iar fondurile se vor duce către organizațiile Meals on Wheels America, No Kid Hungry, World Central Kitchen și Feeding America”, a transmis Leonardo DiCaprio.

Campania de strângere de fonduri a fost lansată pe 1 aprilie și în doar 72 de ore s-au strâns peste 13 milioane de dolari, pentru familiile defavorizate

Ulterior, și actorul Matthew McConaughey și Ellen DeGeneres s-au alăturat inițiativei, încurajându-i pe oameni să doneze.

Ellen a promis că va alege un câștigător care să prezinte alături de ea emisiunea The Ellen DeGeneres Show. Iar Matthew McConaughey a declarat că una dintre persoanele care va dona, va avea șansa să meargă cu el la un meci de fotbal.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.