Kiss Music News

FOTO | Dua Lipa a pozat nud, acoperită doar de o chitară!

Dua Lipa, mai sexy ca oricând într-un nou pictorial!

Dua Lipa a pozat nud, într-un nou pictorial pentru revista Elle și a dezvăluit că „profită la maxim” de timpul petrecut cu iubitul ei. În prezent, artista se află în carantină într-un Airbnb din Londra, alături de Anwar Hadid.

Cântăreața, în vârstă de 24 de ani, este mai sexy ca oricând, în noul pictoral, în care apare acoperită doar de o chitară multicoloră cu paiete.

Vorbind despre cum arată viața ei în carantină cu Anwar, alături de care formează un cuplu din vara trecută, Dua Lipa a spus că izolarea le-a oferit timp în plus, de care aveau nevoie.

„Bineînțeles că lui Anwar îi lipsește familia și sperăm că în curând vom putea să ne întoarcem să îi vedem, dar acum, când avem tot acest timp suplimentar, profităm la maxim. Și asta a fost foarte drăguț. Încercăm să vedem partea bună”, a declarat aceasta.

Ei își petrec tot acest timp gătind împreună sau stând la televizor.

„O, Doamne am urmărit atât de multe seriale - Ozark, Tiger King, The Night Of, The Outsider, Servant, am spus Ozark? Și multe filme, de asemenea”, a povestit artista.

În plus, Dua Lipa a vorbit despre cel mai recent album al său „Future Nostalgia” și despre faptul că acesta a apărut în totalitate pe internet cu o săptămână înainte de lansarea oficială, programată pe 3 aprilie.

„Așa a fost menit să fie. Și sunt cu adevărat recunoscătoare pentru că a fost lansat. Prin modul în care îmi scriu muzica, sunt întotdeauna foarte deschisă și îmi permit să fiu vulnerabilă. Și simt că acum m-am apropiat de ascultătorii mei mai mult ca oricând. Cred că este important să vorbești despre emoțiile tale și să fii vulnerabil și să arăți că ești om”, a declarat aceasta.

De asemenea, despre perioada de pandemie prin care trecem cu toții, artista a spus: „Cred că lucrurile se vor schimba cu siguranță. Cred că ne vom comporta diferit cu Mama Natură - nu vom fi la fel de nepăsători ca până acum. Cred că vom fi mai empatici și vom face momentele să conteze. Nu vom lua lucrurile de bune. Cred că lumea noastră se va schimba pentru totdeauna”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.