NEWS

Jason Momoa și Zendaya, de nerecunoscut în primele imagini ale filmului „Dune”

Primele imagini din filmul „Dune” au fost publicate în revista Vanity Fair!

Primele fotografii din filmul „Dune” au fost publicate în revista Vanity Fair, iar în imaginile surprinse avem ocazia de a-i revedea pe Jason Momoa, Zendaya și Timothee Chalamet, care sunt complet schimbați pentru noile lor roluri.

Se pare că pentru noul său personaj, Jason Momoa a fost nevoit să renunțe la barbă, însă actorul a declarat că este extrem de fericit pentru șansa care i-a fost oferită.

Îl joc pe Duncan Idaho, care e un fel de maestru al săbiilor, un fel de mână dreaptă pentru Duke Leto, personajul lui Oscar Isaac. El este prima persoană trimisă să exploreze Dune, iar acolo, eu îl întâlnesc pe personajul interpretat de Javier Bardem. Încă nu-mi vine să cred că am filmat o scenă cu Javier Bardem! Joc alături de el, Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson și Stellan Skarsgård.

Este un film impresionant, și mă bucur că fac și eu parte din această poveste – sunt fel de Han Solo al grupului. Sunt fel de războinic și misiunea mea este să îl protejez pe Timothée Chalamet”, a povestit Jason Momoa.

Filmul „Dune”, care îl are ca protagonist pe Timothée Chalamet, ar trebui să aibă premiera pe 18 decembrie. Într-un interviu pentru Vanity Fair, Chalamet a declarat că filmările au fost foarte dificile, mai ales în Abu Dhabi.

Țin minte că ieșeam din camera mea, la 2 a.m, și parcă erau 37 de grade afară”, a povestit actorul.

Erau anumite intervale între care puteam să lucrăm, pentru că uneori temperatura ajungea și la 48 de grade. Acolo lumea își pune o șapcă pe cap, dacă e prea cald”, a adăugat Chalamet.

Regizorul Denis Villneuve a declarat că adaptarea romanului „Dune” este unul dintre cele mai dificile lucruri din cariera sa. Regizorul are deja experiență cu genul SF, având în portofoliul său filme precum „Blade Runner 2049” și „Arrival”.

Nu am fost de acord să fac adaptarea acestui roman, doar într-un singur film. Lumea din această poveste e mult prea complexă. Este o lume a cărei putere constă în detalii. Este o cartea care dezbate probleme politice, religie, ecologie, spiritualitate – are o mulțime de personaje. Cred că de-asta a fost totul atât de dificil. Sincer, mi se pare cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viața mea”, a povestit Denis Villneuve.

Foto: Vanity Fair

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.