Kiss Music News

Jessie J, în lacrimi după despărțirea de Channing Tatum. Artista a dezvăluit că își dorește un copil!

Jessie J le-a dezvăluit fanilor planurile sale de viitor!

La scurt timp după cea de-a doua despărțire de Channing Tatum, Jessie J le-a oferit fanilor o perspectivă sinceră asupra planurilor sale. Aceasta a vorbit despre obiectivele ei în ceea ce privește cariera, dar și viața personală.

Artista, în vârstă de 32 de ani, a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram o listă cu aspirațiile ei și a recunoscut că a izbucnit în „lacrimi de fericire” scriindu-le. Lista cântăreței - care s-a despărțit recent iubitul ei, include și planuri precum „Vreau să gătesc cu iubitul meu” sau „Vreau să am un copil”.

„Tocmai am scris cea mai lungă listă de lucruri pe care mi le doresc în viață. În dragoste, în carieră, în prietenii, într-un manager. Stând aici, curgându-mi lacrimi de fericite. Totul este posibil. Trebuie doar să cred și să mă duc să le iau” și-a început aceasta postarea de pe Instagram Stories.

„Trebuie să știu ce vreau în viața mea și de la viața mea pentru a putea să pun toate aceste lucruri în aplicare... Poate că acest moment m-a făcut să înțeleg asta și să văd asta. Și mă reține de la a-mi trăi viața, având o listă plină de atât de multe lucruri”, a continuat artista și a încheiat mesajul spunând: „Am crezut că știu toate astea, dar pot oricând să merg mai profund și mai detaliat. Cu cât îmbătrânești, cu atât te cunoști mai mult pe tine. Visează-ți viața pe care ți-o dorești. Și lucrează spre crearea celui mai apropiat lucru de ceea ce îți dorești ... Vreau ca oamenii să mă cunoască pe MINE”.

Jessie J și Channing Tatum s-au cunoscut în anul 2018, când au început o relație care părea că merge perfect, însă la începutul acestui an, s-au despărțit. Potrivit unor surse, perechea a fost dornică să facă relația să funcționeze, motiv pentru care cei doi s-au împăcat după o lună, dar, din păcate, au ajuns în același punct.

Jessie J și-a pus fanii la punct

Artista nu a mai suportat comentariile referitoare la despărțire și a izbucnit! Ea i-a pus la punct pe cei care își dădeau cu părerea despre relația ei cu actorul și le-a transmis că nu au dreptul să o judece pentru deciziile pe care le ia.

„De fiecare dată când citesc comentariile voastre negative despre viața și faptele mele mă gândesc de câte ori am purtat discuții profunde, am schimbat mesaje, ați participat la petreceri acasă la mine și mi-ați cunoscut familia și toți prietenii. Oh, stai, aceste lucruri nu s-au întâmplat niciodată!”, a fost mesajul scris de aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.