NEWS

FOTO | O bătrână de 93 de ani, care avea nevoie de mai multă bere în carantină, a primit 150 de doze de la producător!

Fotografia cu Olive Veronesi care îi cerea familiei să îi aducă bere a devenit virală!

O bătrână, în vârstă de 93 de ani, a cucerit internetul săptămâna trecută după ce a fost fotografiată ținând un afiș în care spunea că mai are nevoie de bere. Doamna Olive Veronesi, din statul american Pennsylvania, ajunsese la ultimele 12 doze de bere și pentru că nu poate ieși din casă din cauza carantinei, ea a găsit o alternativă – care a devenit virală.

Acum, un producător de bere i-a îndeplinit dorința și i-a trimis nu mai puțin de 150 de doze din sortimentul ei preferat, informează CBS News.

Mesajul era pentru familia ei, care îi face cumpărăturile în timpul pandemiei de coronavirus, însă după ce fotografia s-a viralizat, oameni din toată lumea s-au oferit să o ajute pe bătrână

Fotografia cu Olive Veronesi a adunat peste 27.000 de aprecieri și 50.000 de distribuiri, după ce a fost postată pe Facebook de televiziunea KDKA-TV. „Eram la ultimul set de 12 beri. Beau o bere în fiecare seară. E ceva ce te ajută se te relaxezi", a povestit aceasta pentru postul de televiziune.

„Când am văzut mesajul lui Olive, știam că trebuie să profităm de șansa de a ne conecta nu doar cu cineva care ne-a adus un zâmbet pe buze în timpul acestei pandemii, dar ne-a oferit și o ocazie de a-i mulțumi pentru că este fan al berii Coors Light”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Molson Coors.

Bătrâna a fost foarte încânată de livrare și chiar și-a actualizat afișul, pozând lângă baxurile de bere.

FOTO: CBS News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.