Kiss Music News

FOTO | Dua Lipa și-a pus iubitul să o vopsească în timpul carantinei. Iată ce a ieșit!

Anwar Hadid i-a vopsit părul roz lui Dua Lipa!

Se pare că izolarea îi priește lui Dua Lipa! În prezent, artista se află în carantină într-un Airbnb din Londra, alături de iubitul ei, Anwar Hadid.

Cei doi profită la maxim de timpul petrecut împreună, iar artista tocmai a dezvăluit că s-a hotărât să apeleze la o schimabre radicală de look, cu puțin ajutor din partea iubitului ei. Artista, în vârstă de 24 de ani, a distribuit o serie de clip-uri și instantanee pe contul ei de Instagram, în care se poate vedea că are o nouă nuanță de păr. 

De asemenea, în unul dintre videoclipuri, Dua ni-l arată pe Anwar, vopsidu-i părul în baie. Vorbind cu fanii despre cum a fost ziua sa, ca parte a „jurnalelor sale de carantină”, Dua a scris: „Experimentul săptămânii acesteia ... părul roz. Cam așa este ...”.

Artista le-a povestit fanilor că a început să joace World of Warcraft și le-a povestit că lucrează să își îmbunătățească abilitățile tehnologice: „Am încercat câteva antrenamente pe facetime dimineața cu prietenii mei pentru că am tot făcut exerciții pe acasă – multe mulțumiri li se datorează tuturor jurnaliștilor care au fost extrem de răbdători cu mine, în timp ce eu mă chinui să devin o adevărată maestră a tehnologiei!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.