Kiss Music News

E OFICIAL! Trupa One Direction se reunește pentru aniversarea de zece ani

Trupa One Direction plănuiește să se reunească, pentru aniversarea de zece ani a formației.

Liam Payne a dezvăluit în cadrul unei sesiuni Live pe Instagram, că trupa One Direction plănuiește să se reunească, pentru aniversarea de zece ani a formației.

„Nu pot spune prea multe. De fapt, Louis s-a supărat pe mine pentru că am dezvăluit ce planuri avem deja. Așa că dacă mai spun multe, băieții or să mă facă să tac”, a spus Liam Payne, pe Instagram.

Liam s-a dat de gol în ziarul The Sun, după ce a declarat că trupa One Direction este în relații mult mai bune acum, băieții plănuind o reuniune pentru aniversarea de zece ani.

Punem la cale o aniversare de zece ani, am tot vorbit despre asta în ultimele săptămâni, ceea ce mi se pare foarte tare. Am tot lucrat la o mulțime de aspecte diferite și încercăm să punem totul la punct, și tot trimitem e-mail-uri dintr-o parte în alta”, a declarat Liam pentru The Sun.

Zvonurile privind reuniunea trupei au pornit după ce membrii formației au început să se urmărească din nou reciproc pe rețelele de socializare.

Încă mai au multe de aranjat. În acest moment ei fac totul virtual, nici măcar nu s-au întâlnit”, a declarat o sursă apropiată lui Liam, pentru Page Six. „Dar important e că sunt toți în relații bune și că vor să facă acest lucru împreună”.

Băieții vor să le mulțumească fanilor pentru cei zece ani de loialitate. În ciuda carierelor solo de succes pe care le au, ei știu că singurul mod prin care le pot mulțumi fanilor este această reuniune. Relațiile dintre ei sunt foarte diferite acum, față de cum erau înainte, dar ei știu că nu ar fi ajuns unde sunt acum, dacă nu s-ar fi bucurat de succes, sub forma unui grup”.

Trupa One Direction s-a destrămat la scurt timp după plecarea lui Zayn Malik, în martie 2015.  De atunci, fiecare membru s-a dedicat unei cariere solo, însă la finalul lunii iulie, ne așteptăm să îi revedem din nou împreună pe cei de la One Direction.

Harry Styles a dat de înțeles că reuniunea ar putea avea loc pe Zoom, deși nu acesta ar fi fost planul lor inițial.

Nu știu dacă aceasta era reuniunea la care ne gândeam. Nu știu dacă ar trebui să facem lucrurile așa”, a declarat Harry Syles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.