Cool Stuff

Un nou show de pe Netflix este favoritul românilor în această săptămână. Uite ce producții se află în top!

Un nou show Netflix i-a cucerit pe români! Uite despre ce producție este vorba!

Netflix a cucerit publicul din România cu un nou dating show, asemănător cu „Insula Iubirii”. Producția se numește „Too Hot to Handle” și a ajuns deja pe primul loc în preferințele abonaților români. 

Show-ul se desfășoară sub forma unei competiții, având 10 tineri protagoniști – 5 femei și 5 bărbați, care se luptă pentru un premiu de 100.000 de euro.

Ce trebuie să facă aceștia pentru premiul cel mare? Se pare că tot show-ul se bazează pe chimia dintre concurenți, pe comunicare și sex appeal. Totuși, concurenții nu au voie să se sărute sau să aibă contacte sexuale. Fiecare abatere de la regulament va duce la micșorarea premiului.

Concurenții sunt din Marea Britanie, Canada, Australia, SUA și Irlanda, iar întreaga acțiune se petrece pe o insulă privată – Punta Mita, din Mexic.

În timp ce „Too Hot to Handle” ocupă prima poziție în topul preferințelor românilor, iată cum arată clasamentul cu celelalte producții populare în această săptămână:

2. Earth & Blood

„Earth & Blood” este un thriller în limba franceză, proaspăt lansat pe Netflix pe 18 aprilie 2020.

3. La Casa de Papel

În serialul „Money Heist”, produs de Alex Pina, protagoniștii sunt opt hoți, care se baricadează în trezoreria regală spaniolă încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal.

4. El Dragon: Return of a Warrior

După moartea părinților săi, mexicanul Miguel Garza este trimis în Japonia, unde este antrenat să devină un bun luptător. Însă după 20 de ani, acesta este nevoit să se întoarcă în Mexic și să devină conducătorul unui cartel.

5. Miami Bici

Doi români – Ion (Matei Dima) și Ilie (Codin Maticiuc), angajați la o spălătorie auto, prieteni din copilărie, se gândesc să plece în Statele Unite pentru a face bani. Unul dintre ei își lasă acasă partenera de viață care susține că este gravidă, iar celălalt vrea doar distracție. Ambii, însă, vor să se îmbogățească rapid. Ajung la Miami unde se angajează să facă diverse lucruri pentru un român stabilit acolo.

6. Sergio

Pe fundalul haosului provocat de invazia americană în Irak, diplomatul ONU Sérgio Vieira de Mello este trimis în cea mai periculoasă misiune a carierei sale, în timpul căreia viața lui ajunge să atârne de un fir de păr.

7. The Blacklist

Serialul „The Blacklist” produs de NBC urmărește povestea fostului agent guvernamental Raymond „Red" Reddington, care a scăpat de arestare timp de decenii. Dar el se predă brusc FBI-lui cu o ofertă pentru a ajuta la capturarea unui terorist cu condiția ca el să vorbeasca doar cu Elizabeth „Liz" Keen, o tânără și frumoasă specialistă a FBI-ului.

8. Fast & Furious 7

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

9. The Legacy of the bones

Inspectoarea Amaia Salazar este nevoită să se întoarcă în Valea Batzan, pentru o nouă anchetă. Însă noul caz îi dă peste cap toată viața, iar familia ei ajunge să fie în pericol.

10. Rising High

„Rising High” este o comedie germană, produsă și regizată de Cuneyt Kaya. Filmul urmărește povestea a trei tineri -  Viktor, Gerry și Nicole, care au descoperit o cale de a se îmbogăți de pe urma unor proprietăți din Berlin.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.