Cool Stuff

Îl mai ții minte pe Mr. Big din „Sex and the City”? Actorul este complet schimbat!

Chris Noth din serialul „Sex and the City” este complet schimbat la 65 de ani!

În perioada de izolare, o mulțime de persoane au decis să își schimbe radical look-ul. În timp ce femeile au preferat să își schimbe culoarea de păr sau să își facă breton, bărbații au decis să renunțe de tot la podoaba capilară. Iar printre aceștia se numără și celebrul actor Chris Noth, cunoscut pentru rolul lui Mr. Big din serialul „Totul despre sex”.

M-am gândit că era de prisos să îmi îngrijesc părul în această perioadă de carantină”, a scris actorul, în descrierea fotografiei.

Fosta sa colegă, Sarah Jessica Parker, a reacționat instant și l-a felicitat pe actor pentru noul look – „De ce ai așteptat atât de mult?”, i-a scris aceasta.

În luna februarie a acestui an, actorul Chris Noth, în vârstă de 65 de ani, a devenit tată pentru a doua oară, după ce soția sa, Tara Wilson a născut un băiețel.

Actorul din „Sex and the City” a publicat atunci o fotografie cu bebelușul nou-născut, dezvăluind că a ales numele Keats, pentru fiul său.

Chris Noth și Tara Wilson mai au un băiat, Orion Christopher, în vârstă de 12 ani. Celebrul cuplu s-a căsătorit în 2012, cei doi fiind împreună încă de la începutul anilor 2000.

Foto: Glamour, HollywoodReporter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.