Kiss Music News

Killa Fonic lansează EP-ul „Taxi Driver”, scris si produs în numai trei zile!

După succesul înregistrat cu piesa „Miami Bici”, Killa Fonic lansează EP-ul „Taxi Driver”.

Killa Fonic demonstrează încă o dată că este un artist cameleonic și lansează EP-ul „Taxi Driver”. Cu versuri ingenioase și un sound recognoscibil, aceasta este exact ceea ce fanii așteptau de la artist.

Ca un teaser pentru următorul album, „Ill”, EP-ul Taxi Driver aduce puțin din savoarea care va urma. Cele trei piese, „Polar Express”, „Lord de Carier” și „Cirque du Soleil x 911”, cu siguranță îi vor face pe cei care le vor asculta să vrea mai mult.

„Taxi Driver e un short EP ce a plecat de la o noapte lungă în care am revăzut filmul cu același titlu, de Martin Scorsese, fiind fan al acestui regizor. Nu am aprofundat ideea filmului pentru a mă inspira, ci m-am folosit de vibe-ul acestui film, pe care l-am ancorat într-o sesiune de aproape 2 nopți cu Alex 911. Atunci am copt 3 opere în care am concentrat tot vibe-ul nostru, puțin #*! $% și o lingură de De Niro", a declarat Killa Fonic.

EP-ul a fost scris și produs în numai trei zile, iar Killa Fonic a lucrat pentru realizarea acestui proiect cu 911, producătorul care semnează și hit-ul „Miami Bici”.

Miami, mami!

Cea mai recentă piesă lansată de Killa Fonic, „Miami Bici”, reprezintă și primul soundtrack original din cariera sa. Totodată, piesa a cucerit topurile muzicale și se află în continuă crește în KISS TOP 40.

Filmul „Miami Bici” a obținut primul loc în box office-ul românesc, iar piesa cântată de Killa Fonic poate fi auzită de mai multe ori pe durata filmului. Producția este disponibilă și pe Netflix, ocupând locul al doilea în cele mai difuzate show-uri sau filme pe platformă în România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.