Cool Stuff

FOTO | Kylie Jenner a fost surprinsă fără machiaj. „Regina cosmeticelor” este de nerecunoscut!

Cum arată Kylie Jenner fără machiaj!

Kylie Jenner a fost surprinsă pe străzile din L.A. cu un look total diferit față de cel cu care ne-a obișnuit pe rețelele de socializare. Mergând să o viziteze pe prietena ei, Stassie Karanikolaou, vedeta le-a arătat fanilor o altă față a sa, la propriu.

Îmbrăcată lejer, într-o țintuă sport și desculță, aceasta nu a părut deranjată de paparazzi și chiar a zâmbit către aparatele foto. Totuși, aceasta pare de nerecunsocut fără machiaj.

Deși se întâmplă foarte rar ca vedeta să iasă astfel din casă, în ultima perioadă, pare că încearcă să adopte un look mai natural. Astfel, aceasta a renunțat la extesiile lungi și își arată tot mai des părul natural.

Iesirea vine la doar câteva săptămâni după ce Kylie i-a îndemnat pe cei 171 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram să „stea în casă” pentru a ajuta la stoparea răspândirii coronavirusului. Dar, se pare că ea nu a mai avut răbdare și și-a ignorat propriile sfaturi.

Între timp, fondatoarea Kylie Cosmetics se luptă și cu body shaming-ul. Unii dintre urmăritorii ei o acuză că nu mai arată la fel de bine ca înainte de a-i da naștere fiicei ei, Stormi, în 2018. „Uau este atât de slabă aici”, a comentat un utilizator la un videoclip cu Kylie din 2017. Aceasta nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: „Am născut un copil”.

FOTO: ET Online, Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.