Cool Stuff

The Rock a vorbit despre momentul emoționant care i-a schimbat radical viața

Dwayne Johnson a decis să vorbească despre momentul care i-a schimbat viața, într-un punct în care faima îl transformase complet.

Dwayne Johnson a decis să vorbească deschis cu fanii săi, despre cariera sa, dar și despre momentul care i-a schimbat viața, într-un punct în care faima îl transformase complet.

În ultimii 20 de ani, Dwayne Johnson a trecut de la titlul de campion WWE, la cel de superstar hollywoodian. The Rock este cunoscut acum ca fiind un familist convins,  un tip amuzant și un barman desăvârșit, cel puțin pe rețelele de socializare. Însă actorul a dezvăluit că a lucrat destul de mult cu el însuși, pentru a deveni omul care este în prezent.

Într-o sesiune de Q&A, Dwayne Johnson a fost întrebat ce părere are despre ideea de a fi faimos, iar acesta a declarat că „faima poate fi un lucru greu de stăpânit”.

Faima poate fi înșelătoare, poate să aibă sânge rece și te poate aduce într-un punct întunecat, în care ajungi să te autodistrugi, dacă lași faima să te domine.

Ajunsesem un nenorocit, din cauza faimei, în perioada în care eram un celebru luptător de wrestling, pe când aveam doar 20 de ani. Însă într-o noapte, mi s-a schimbat total perspectiva și nivelul de încredere de sine”, a povestit Dwayne Johnson.

Actorul din seria „Fast & Furious” a dezvăluit că acel moment, care i-a schimbat viața, a avut loc într-un restaurant, la finalul anilor '90. Acesta se afla la masă, iar un cuplu s-a apropiat, pentru a-l ruga pe Johnson să facă o fotografie.

Au venit spre mine, erau foarte drăguți. Nu o să uit niciodată acel moment, pentru că pentru mine a fost o adevărată lecție, pe care o voi ține minte mereu. Mă bucur mult că s-a întâmplat. Și vreau să mulțumesc acelui cuplu, de asemenea. Probabil că ei habar nu au că prezența lor în acea seară mi-a schimbat cu totul viața.

Am spus da, dar modul în care le-am răspuns a fost ca și când aș fi jucat șah, le-am spus ”da”, într-un fel stupid și i-am făcut să se simtă prost. Le-am spus ”da, sigur, normal. Haideți, stați jos!”. În acel moment, tot entuziasmul lor a dispărut, energia lor s-a schimbat. Nu mai erau deloc încântați, și-au cerut scuze și păreau că se simt prost. Încă mi se face pielea de găină când mă gândesc.

”Ne pare atât de rău. Știți ce? A fost o idee proastă”, îi tot spunea femeia soțului ei. ”Vezi, ți-am spus să nu venim să îl deranjăm””.

Dwayne Johnson i-a asigurat pe cei doi că totul este în regulă totul și i-a încurajat să se apropie, în timp ce aceștia continuau să își ceară scuze. Aceștia au făcut fotografia împreună, iar Dwayne Johnson le-a dat un autograf pe meniu, după care cuplul a continuat să își ceară scuze.

Din câte se pare, această experiență a avut un imens impact asupra actorului, care a realizat că a avut un comportament nepotrivit în acea situație.

Mi-au trebuit 30 de secunde ca să realizez că am avut oportunitatea de a face pe cineva să se simtă bine, iar eu i-am făcut să se simtă prost. Atunci am realizat că am fost un nenorocit. Chiar un nesimțit, cel puțin așa m-am simțit eu”, a declarat The Rock.

Acum, actorul Dwayne Johnson recunoaște că întâlnirile cu fanii sunt cea mai simplă parte a job-ului său, însă le-a transmis și un mesaj celor care vor să devină faimoși: „munciți din greu pentru a deveni buni la ceva”, adăugând și faptul că „faima este efemeră, dar munca ta va rămâne pentru totdeauna”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.