Cool Stuff

Lucifer, sezonul 5: de ce a fost amânată lansarea și ce s-ar putea întâmpla în noul sezon?

Vom avea parte de o poveste de dragoste între Lucifer și Chloe?

Așteptarea continuă pentru fanii serialului „Lucifer”! Se pare că sezonul 5 nu va ajunge pe Netflix în luna mai, așa cum s-a întâmplat cu sezonul 4, lansat anul trecut.

Pandemia de coronavirus a afectat serios acest sector și o mulțime de filme și seriale au pus pauză filmărilor, sau și-au anulat premierele. Nici noul sezon din „Lucifer” nu a fost ocolit și din câte se pare, vom mai avea de așteptat până îl vom revedea în acțiune pe Tom Ellis.

Din păcate, Netflix a dezvăluit lista de show-uri care se întorc în luna mai a acestui an și nici urmă de Lucifer. Lucifanii sperau ca noul sezon să înceapă cel puțin cândva în primăvară, dar acum nici nu suntem siguri dacă se va întâmpla în această vară.

Joe Henderson, unul dintre producătorii serialului, a postat recent un mesaj pe Twitter și le-a transmis fanilor că pentru moment, data lansării este în ceață. El a explicat că au existat câteva „sughițuri” post-producție din cauza pandemiei și speră să obțină un răspuns în curând, la fel ca restul fanilor.

Totuși, până atunci le putem lua locul detectivilor și vom încerca să ne dăm seama ce s-ar putea întâmpla în sezonul 5!

Își va pierde Lucifer controlul asupra feței sale întunecate, din nou?

În sezonul 4 am avut mult mai mult parte de fața întunecată a lui Lucifer Morningstar, interpretat de Tom Ellis. La finalul sezonului, el a pierdut în totalitate controlul asupra înfățișării sale, lucru care s-a întâmplat pentru prima dată. Totuși, s-a dovedit că Lucifer își pierduse controlul pentru că nu putea să se ierte pentru faptele sale rele și când i-a dezvăluit acest lucru lui Chloe, totul a revenit la normal.

Acum, după ce a fost publicat titlul fiecărui episod, fanii sunt îngrijorați că s-ar putea întâmpla asta din nou. Acest lucru se datorează titlului episodului cu numărul 11 din noul sezon, care se numește „Resting Devil Face”.

O altă interpretare ar putea fi că relația dintre Lucifer și detectiva Chloe Decker va trece la un alt nivel și el va renunța la fața sa întunecată pentru ea.

Dan Espinoza aka „Detective Douch” va afla adevărata indentitate a lui Lucifer?

Deși Lucifer a fost foarte sincer de la început spunându-le tuturor cine este cu adevărat, nimeni nu l-a crezut. Oare de ce...? În prezent, Chloe este singurul dintre personajele umane care pare să cunoască adevărul, dar cu Lucifer plecat în Iad în sezonul cinci, secretul este mai greu de păstrat ca oricând.

Acum, există tot mai multe indicii că fostul soț al lui Chloe va afla adevărul și fanii sunt nerăbdători să îi vadă reacția. Și judecând după titlul episodului 12, „Daniel Espinoza: Naked And Afraid”, se pare că nu mai au foarte mult de așteptat.

Cei doi au avut o relație dificilă pe tot parcursul show-ului, dar totodată extrem de amuzantă. Mai mult, în sezonul 4, ofițerul LAPD a complotat pentru a-l omorî pe Lucifer, așa că este de înțeles de ce fanii își doresc atât de mult să vadă cum va reacționa Dan.

„Lucifer” a cucerit publicul și a fost cel mai cel mai popular serial al anului 2019. De asemenea, producția are un fan base extrem de mare care a reușit să se organizeze perfect și a salvat serialul când era la un pas de a fi anulat. Hashtag-ul #SaveLucifer a ajuns #1 în trending-uri, iar serialul a fost preluat de Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.