Cool Stuff

Prințul Louis a împlinit doi ani și seamănă foarte mult cu fratele său, Prințul George

Prințul Louis a împlinit doi ani, iar Palatul Kensington a publicat cu această ocazie câteva fotografii noi cu micul Prinț.

Prințul Louis a împlinit doi ani, iar Palatul Kensington a publicat cu această ocazie câteva fotografii noi cu micul Prinț, realizate chiar de mama sa, Ducesa de Cambridge.

În imagini publicate, mezinul Ducilor de Cambridge apare îmbrăcat cu o cămașă în dungi, având palmele pictate în culorile curcubeului.

Vrem să vă arătăm o mostră din opera Prințului Louis, cu ocazia celei de-a doua aniversări!”, au scris reprezentanții Palatului Kensington.

Se pare că pictura Prințului Louis are legătură cu o întreagă mișcare artistică din Marea Britanie, prin care copiii sunt încurajați să realizeze ilustrații cu un curcubeu, pentru a-i susține pe medicii care se află în prima linie, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Prințul Louis și-a petrecut cea de-a doua aniversare la Anmer Hall, alături de părinții săi și frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte. Familia lor se află în carantină, încă de la finalul lunii martie.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a, a cărei aniversare a avut loc tot săptămâna aceasta, a fost celebrată la Castelul Windsor, unde aceasta este izolată alături de Prințul Philip.

Foto: Instagram (Kensington Palace)

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.