Cool Stuff

FOTO | Fotografiile cu Kim Kardashian pe care nu trebuie să le ratezi! Cum arăta vedeta în adolescență

Nu o să-ți vină să crezi cum arăta Kim Kardashian în adolescență!

O mulțime de lucruri s-au schimbat de la începutul anilor ’90. De la muzică și până la modă, totul era diferit în anii 90, față de anii 2000. Și evoluția lui Kim Kardashian se numără printre  aceste schimbări! Vedeta a distribuit o serie de fotografii din adolescență în care este aproape de nerecunoscut.

În timp ce practică distanțarea socială și este în carantină, alături de familia ei, în Calabasas, vedeta și-a ocupat timpul aruncând o privire peste fotografiile ei vechi. În loc să-și ascundă fotografiile din adolescență, Kim a distribuit pe contul ei de Instagram mai multe imagini.

Și un lucru este cert! Fie că vorbim despre sprâncenele ultra-subțiri sau despre coafurile umflate, Kim a fost întotdeauna în pas cu moda.

Vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians” a început seria cu o fotografie de la balul de absolvire, din 1996. Kim apare alături de mama ei și a folosit imaginea pentru a promova lansarea noului lor parfum „#KKWxKRIS”. În timp ce aceasta este aproape de nerecunoscut, nu putem spune același lucru și despre Kriss Jenner. Mama vedetei arată aproape la fel și este clar că nu a îmbătrânit deloc.

Se pare că vedeta și-a aranjat fotografiile din trecut și a continuat să își umple contul de Instagram de throwback-uri.

Evident, nu puteau să lipsească nici pozele alături de restul membrilor din familie!

Sau această fotografie, absolut adorabilă, în care Kim este alături de tatăl ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.