NEWS

Cercetătorii au adăugat noi simptome pe lista celor care indică infecția cu COVID-19!

Șase noi simptome de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate oficial.

În momentul în care noul coronavirus a început să lovească Statele Unite, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) a început studiile pentru a avertiza populația care sunt principalele simptome ale infectării cu noul coronavirus.

Experții au continuat cercetările și au descoperit șase noi simptome pe lângă cele cunoscute până acum precum: febra, tusea și dificultățile de respirație. Aceștia avertizează că printre noile semne de infectare cu COVID-19 pe care pacienții trebuie să le aibă în vedere se numără și: frisoane, stări de tremurat, dureri musculare, dureri de cap, dureri în gât, sau pierderea gustului și mirosului.

Pe lângă acestea, neoficial, cercetătorii au prezentat și alte posibile simptome ale infectării cu noul coronavirus. Într-un studiu efectuat în China pe un eșantion de 200 de persoane infectate, cel puțin jumătate au prezentat diferite probleme gastrice.

De asemenea, în timp ce unele studii din China și Coreea de Sud indică faptul că aproximativ 3% dintre persoanele cu Covid-19 au avut și conjunctivită, medici din Franța susțin că au descoperit un nou posibil simptom de infectare, mai exact apariția unor pete roşii pe piele.

Până în prezent, 3,018,038 de persoane au fost infectate cu COVID-19, dintre care 207,725 au decedat, potrivit datelor actualizate în timp real de Worldometer. De asemenea, în România dintr-un total de 11,339 de cazuri confirmate, au decedat 631 și s-au vindecat 3,141.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.