Cool Stuff

Timothée Chalamet este din nou singur! Actorul și Lily-Rose Depp s-au despărțit după un an de relație.

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp s-au despărțit după un an de relație!

Ca și cum anul 2020 nu era deja destul de trist, încă un cuplu îndrăgit de fani și-a spus „adio!”. Us Weekly raportează că Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp s-au despărțit după mai mult de un an de relație.

Potrivit publicației, o sursă a confirmat că cei noi nu mai sunt împreună, după ce actorul din „Little Women” a fost descris recent ca fiind singur în numărul din luna mai, al revistei British Vogue.

Timothée și Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The King”, disponibil pe Netflix. Zvonurile despre o posibilă relație au apărut în octombrie 2018, când perechea a fost observată la o cafenea în New York, plimbându-se apoi prin Central Park.

Ulterior, cei doi păreau să fie mai fericiți ca oricând atunci când și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, din septembrie 2019. Nimeni nu s-ar fi gândit atunci că aceea va fi ultima lor apariție ca și cuplu.

Între timp, se pare că pe plan profesional totul merge perfect pentru Timothée Chalamet. Recent s-a anunțat că actorul își va relua rolul pentru cea de-a doua parte a filmului „Call Me By Your Name”, numită „Find Me”. Acțiunea va avea loc la 10 ani de la evenimentele primei părți și se bazează pe următorul roman al autorului André Aciman. De asemenea, și Armie Hammer va reveni pentru noul film.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.