Cool Stuff

FOTO | Tom Hanks, cadou inedit pentru un băiețel care a fost batjocorit pentru că îl cheamă Corona

Un băiețel din Australia, numit Corona, i-a scris lui Tom Hanks, iar răspunsul actorului a fost pe măsură!

Odată cu pandemia de coronavirus mai multe persoane sau brand-uri care poartă numele de Corona au avut de suferit. Printre acestea se numără și Corona De Vries, un băiețel din Australia care este hărțuit de colegi din cauza numelui său.

În acest context, actorul american Tom Hanks i-a trimis băiatului, în vârstă de 8 ani, o scrisoare de susţinere și un cadou inedit.

Corona De Vries le-a scris lui Hanks şi soţiei lui, Rita Wilson, când aceştia erau în Queenland, unde au fost diagnosticaţi cu Covid-19. „Am aflat de la ştiri că dumneavoastră şi soţia dumneavoastră aţi contractat coronavirusul. Sunteţi bine?”, a scris băiatul care a adăugat că îşi iubeşte numele și îl întristează că la şcoală este strigat „coronavirus”.

Răspunsul îndrăgitului actor nu s-a lăsat mult așteptat, iar Tom Hanks i-a trimis o scrisoare care începe cu „Dragă prieten Corona”, alături de un cadou – maşină de scris marca „Corona”, pe care el a folosit-o în timpul carantinei.

„Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine şi soţia mea să ne simţim minunat! Mulţumim că eşti un prieten atât de bun. Prietenii fac prietenii să se simtă bine când lucrurile merg prost. Eşti singura persoană pe care o cunosc cu numele Corona - precum inelul din jurul Soarelui, o coroană”, a scris actorul.

Hanks a continuat: „M-am gândit că această maşină de scris ţi se va potrivi. Am dus-o pe Coasta de Aur şi acum e înapoi la tine. Întreabă un adult cum funcţionează. Şi foloseşte-o pentru a-mi scrie înapoi”.

Familia De Vries a declarat pentru Nine News, că băiatul este foarte încântat să aibă „un nou prieten în SUA”. Se pare că cel mic îl îndrăgește pe actor datorită rolului lui Woody din filmele „Toy Story” și acesta este motivul pentru care a vrut să-i trimită un mesaj.

De aceea, în finalul mesajului său, Hanks a scris de mână: „PS! You have a friend in me”, făcând referire la cântecul din film.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.