Kiss Music News

Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată

Gigi Hadid ia o pauză de la modelling pentru a-și întemeia o familie!

Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată, după cum relatează tabloidul britanic DailyMail. Celebrul cuplu nu a confirmat deocamdată vestea, așa că deocamdată nu se știe cât de avansată este sarcina lui Gigi, însă ziarele britanice scriu că sarcina modelului ar avea deja cinci luni.

De curând, Gigi și-a aniversat cea de-a 25 aniversare, alături de Zayn și de sora ei, Bella Hadid, iar în imaginile postate, modelul radiază de fericire. De asemenea, fanii au observat că în fotografiile surprinse, Gigi are deja burtică, însă rămâne de văzut dacă aceasta va confirma faptul că va deveni mamă.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat în luna decembrie, după ce modelul a decis să îi dea o nouă șansă fostului ei iubit. Cei doi formează un cuplu on-off încă din noiembrie 2015. De atunci, aceștia s-au tot despărțit și împăcat, iar acum sunt din nou împreună, pregătiți să-și întemeieze o familie.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru ET că „Gigi a ținut secretă sarcina, față de familia ei și prieteni, fiind însărcinată în câteva luni”. Aceeași sursă a declarat că „după ce Zayn și Gigi s-au împăcat înainte de Crăciun, ei și-au dat seama că ceea ce se întâmplă între ei este ceva special. Așa că acum familia lor este extrem de fericită”.

În urmă cu două luni, Gigi Hadid a dezvăluit pentru I-D Magazine că își dorește o familie în viitorul apropiat și că nu se vede model pentru toată viața.

Pe măsură ce îmbătrânesc… mă tot gândesc la faptul că voi avea o familie într-o bună zi și nu știu dacă voi fi toată viața model”, a spus Gigi. „Îmi place partea creativă a modei. Oamenii cu care lucrez mă fac atât de fericită, sunt norocoasă să îi am alături. Dar cine știe? Poate că într-o zi o să mă apuc de gătit!”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.