Kiss Music News

Joe Jonas a dezvăluit condiția inedită pe care Sophie Turner i-a impus-o pentru a ieși cu el

Cum a răspuns Joe Jonas provocării lansate de Sophie Turner!

Este normal să ai standarde atunci când vine vorba despre întâlniri, iar Sophie Turner a dus asta la un alt nivel. Joe Jonas a povestit recent în emisiunea lui James Corden că actrița din „Game of Thrones” a acceptat să iasă cu el cu o singură condiție: ca el să vadă toate filmele din seria „Harry Potter”.

„Dacă ai de gând să ieși cu mine, trebuie să te uiți la filmele Harry Potter”, i-ar fi spus Sophie artistului. „Pentru că la fiecare Crăciun, pentru cei care nu știu, în Marea Britanie, englezii urmăresc doar Harry Potter, toți. Așa că le-am urmărit pe toate, m-am îndrăgostit de asta”, a adăugat Joe.

Se pare că asta i-a ținut ocupați și în timpul carantinei. Cuplul –  care a devenit soț și soție anul trecut – a construit Legos în baza francizelor preferate, inclusiv un castel Hogwarts din mai mult de 7.000 de piese. Mai mult, el a arătat produsul final într-un videoclip pe TikTok.

De asemenea, Joe a profitat de ocazie și și-a luat revanșa. După ce el a acceptat provocarea actriței, artistul i-a cerut sotiei sale să urmărească împreună filmele din seria lui preferată, „Lord of the Rings”.

„Și am fost ceva de genul: Ei bine, uite, regula mea este că trebuie să te uiți la „Lord of the Rings”. Așadar, în acest timp am urmărit „Lord of the Rings” și am construit din Lego lucruri legate de filme, ceea ce este destul de distractiv”, a povestit artistul.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt amândoi în centrul atenției în această perioadă, tinand cont ca vor deveni parinti anul acesta. În timp ce actrița joacă, alături de actorul Corey Hawkins, în „Quibi Survive”, care se află printre cele mai urmărite show-uri de pe Netflix, Joe este gazda seriei de călătorii „Cup of Joe”, care tocmai a debutat pe platforma de streaming. În plus, el va face parte și din documentarul „Jonas Brothers Happiness Continues”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.