NEWS

FOTO | Polițiștii din Bali apelează la o metodă inedită pentru a-i pedepsi pe cei care nu poartă masca obligatorie în public

Începând cu data de 5 aprilie, purtarea măștii în public a devenit obligatorie în Indonezia!

În această perioadă, Bali este una dintre cele mai afectate zone din Indonezia și începând cu data de 5 aprilie, purtarea măștii în public a devenit obligatorie. Totuși, unii localnici nu respectă noile măsuri, iar polițiștii au apelat la o pedeapsă cel puțin inedită.

Astfel, apar tot mai multe imagini în care forțele de ordine din Bali opresc oamenii care nu poartă măști și îi pun să facă flotări. Chiar dacă nu este o politică oficială, se pare că această măsura este una des folosită de autorități.

De asemenea, alte sancțiuni pe care le pot primi cetățenii sunt: o amendă care este echivalentul a cinci kilograme de orez, care în dolari înseamnă aproximativ 7 dolari, sau interzicerea intrării în localitate, potrivit declarației unui polițist local.

În încercarea de a combate pandemia, Indonezia a suspendat traficul maritim și cel aviatic până în luna iunie. Pănă în prezent, țara a înregistrat 9511 de cazuri de coronavirus, dintre care 773 de decese.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.