NEWS

O cunoscută actriță de telenovele, diagnosticată de două ori cu coronavirus

Danna Garcia a trecut prin momente dificile în acest an, după ce a fost diagnosticată pentru a doua oară cu coronavirus.

Celebra actriță de telenovele, Danna Garcia, a trecut prin momente dificile în acest an, după ce de curând a fost diagnosticată pentru a doua oară cu coronavirus.

În luna martie, actrița a fost internată în spital, după ce a suferit mai multe complicații respiratorii, cauzate de infecția cu COVID-19, însă după câteva săptămâni, starea acesteia s-a îmbunătățit. După mai mult de o lună, simptomele au revenit, așa că actrița a fost testată încă o dată, iar acum este nevoită să stea în continuare în carantină, la domiciliu și să respecte anumite reguli.

Am făcut un alt test COVID-19 , dar rezultate le voi primi abia săptămâna viitoare”, a scris Garcia. 

Din păcate, actrița a avut probleme cu vecinii săi, atunci când s-a reîntors acasă, de la spital, deoarece aceștia nu au lăsat-o să folosească liftul, chiar dacă din cauza bolii, aceasta respira foarte greu.

„În aceste momente de criză poţi să cunoşti oamenii cu adevărat. Simt pe propria-mi piele hărţuirea vecinilor din cauza infectării cu coronavirus”, a scris Danna Garcia pe profilul său de Twitter.

Danna Garcia ar fi luat virusul în timpul unei vizite în Spania, pe care a făcut-o în luna martie. La întoarcerea în Mexic, actrița ar fi acuzat primele simptome, așa că aceasta a cerut ajutorul medicilor.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.