Cool Stuff

Cum a fost fotografiat actorul român, Sebastian Stan, în timpul pandemiei de coronavirus din New York

Sebastian Stan a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba pe străzile din New York, în toiul pandemiei de coronavirus!

Sebastian Stan a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba pe străzile din New York, având o ținută sport, o pereche de mănuși din latex și o mască de protecție. Se pare că actorul român se menține în formă, chiar și în timpul perioadei de carantină,  ținând cont că a ieșit să facă puțină mișcare prin Manhattan, în timp ce întregul oraș se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Spre deosebire de ceilalți colegi ai săi de la Hollywood, care au rămas fără proiecte în această perioadă, Stan se poate considera norocos, pentru că a filmat deja pentru mai multe producții, care urmează să fie lansate anul acesta sau în 2021.

Unul dintre cele mai recente filme ale actorului este „Endings, Beginnings”, care a fost lansat pe platformele online la jumătatea lunii aprilie. În film, Sebastian Stan este protagonistul unui triunghi amoros, alături de Shailene Woodley și Jamie Dornan, din 50 Shades of Grey.  

De asemenea, la începutul anului, Sebastian Stan a avut ocazia de a-și vedea în cinematografe încă un film la care a lucrat anul trecut – „Last Full Measure”.

Din fericire, actorul român mai are încă alte 5 proiecte în lucru, unele dintre ele deja gata, iar pentru altele, filmările au luat o pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Printre producțiile finalizate se numără The Devil All The Time – un thriller psihologic în care actorul joacă alături de Tom Holland, Robert Pattinson și Bill Skarsgard, dar și „Monday” – o dramă romantică, în care apar actrițele Denise Gough și Dominique Tipper.

De asemenea, Sebastian Stan se va întoarce în rolul celebrului Bucky Barnes pentru mini seria – „The Falcon and The Winter Solider”, produsă de Disney+.

 

 Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.